Liga 1

Marica, out din echipa Stelei? » Ordinul drastic al lui Becali: va fi Reghe de acord?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 23 februarie 2016

După două meciuri în care Ciprian Marica a dezamăgit, nereușind să marcheze, conducerea Stelei este nemulțumită de randamentul atacantului.

Gigi Becali s-a răzgândit după 1-3 cu FC Voluntari și a decis ca Gregory Tade să revină la prima echipă a Stelei, deși în iarnă anunța că jucătorul nu va mai evolua la formația roș-albastră.

"Am dat ordin ca Tade să fie readus la prima echipă. Înfrângerea de aseară este ori un accident, ori lipsă de valoare. Dar nu cred că e lipsă de valoare, aşa că echipa va recupera repede ce s-a pierdut", a spus Becali la DigiSport.

Toată iarnă jucătorul s-a pregătit de unul singur, iar astăzi antrenorul Stelei a decis să îl cheme la antrenamente, pentru a se pregăti alături de restul echipei, anunță DigiSport.

Tade, 29 de ani, a venit în vară de la CFR Cluj, pentru 500.000 de euro, dar nu a avut evoluții pe măsura așteptărilor. Venit din postura de golgheter al campionatului, francezul a marcat de cinci ori în 28 de meciuri jucate pentru formația roș-albastră.

Marica, 30 de ani, a venit în această iarnă la Steaua, și în meciurile cu Chiajna și FC Voluntari nu a contat pe faza ofensivă și a ratat câte o ocazie foarte mare în fiecare partidă.

Cel mai probabil scenariu al revenirii lui Tade e că Reghecampf intenționează să joace cu Marica și Bawab titulari cu CSMS Iași și are nevoie să fie acoperit pe bancă de o soluție în atac. 

3
este nota pe care Marica a primit-o după meciul cu FC Voluntari, din partea Gazetei Sporturilor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.