Liga 1

Becali s-a dezlănțuit după meciul cu Voluntari » Doi jucători luați în colimator: "I-am zis lui Reghe să-l țină pe bară și să nu mai vină la dublarea salariului"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 23 februarie 2016

Steaua a pierdut surprinzător luni meciul din deplasare cu Voluntari, scor 1-3, și Gigi Becali s-a enervat. Patronul Stelei a decis să nu le mai mărească salariile lui Hamroun și Popa.

În urmă cu o săptămână, Stanciu și Hamroun au mers la Palat pentru a renegocia contractele, însă doar decarul roș-albaștrilor l-a și semnat, algerianul urmând să facă același lucru zilele următoare.

La fel ca Hamroun ar fi urmat să procedeze și Adi Popa, conform spuselor lui Becali, însă după înfrângerea cu Voluntari, patronul campioanei nu mai vrea să audă de o renegociere.

"A fost o discuţie cu trei jucători: Hamroun, Stanciu şi Popa. Ei au spus că vor să prelungească înţelegerea şi am zis că le dublez salariul. Dar după ce s-a întâmplat aseară, la revedere. Cine a ştiut să speculeze momentul a venit la palat şi a prelungit. Lui Stanciu i-am prelungit contractul.

Cu Hamroun şi Popa stabilisem acelaşi lucru, dar nu au semnat. Gata, m-am răzgândit. L-am văzut pe Hamroun că dormea ieri pe teren. I-am zis lui Reghe: ţine-l pe bară şi spune-i să nu mai vină la dublarea de salariu. Popa mi-a zis că îşi respectă contractul, o să îi strâng mâna ca lui Tătăruşanu", a spus Becali la Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.