Tenis

Scandal IMENS la turneul WTA de la Dubai! Șeicii, atac dur la Serena, Kerber și Wozniacki: "Totul costă"! Aviz Simona

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 24 februarie 2016

Directorul turneului WTA din Dubai, Salah Tahlak, a lansat acuzații grave la adresa jucătoarelor de top din circuit după ce multe dintre ele s-au retras din competiție. Mai mult decât atât, Tahlak cere WTA să investigheze dacă motivele invocate de jucătoare au fost întemeiate.

Capetele de afiș ale turneului de la Dubai, Serena Williams, Angelique Kerber, Agnieszka Radwanska și Caroline Wozniacki s-au retras din turneu înainte de începerea acestuia.

"Jucătoarele nu își dau seama cât de mult se investește într-un asemenea eveniment. Am construit arena centrală, hotelul, terenurile. Și imaginați-vă că aveam materiale promoționale cu Serena, Radwanska sau Caroline. Toate acestea costă bani.

Faptul că principalele jucătoare nu au venit, nu au participat, asta ne-a afectat serios la nivelul biletelor vândute. Cheltuim mulți bani pentru turneul feminin, am egalat chiar premiile cu cele ale băieților, însă se pare că ceva nu merge", a declarat Tahlak pentru site-ul Sport360.

Mai mult decât atât, primele opt favorite la Dubai, printre care și Simona Halep, au fost eliminate înainte de sferturile de finală.

În acest an, turneul de la Dubai a intrat la categoria Premier, oferind mai puține puncte în clasamentul WTA și premii mai mici, în timp ce competiția care se desfășoară în aceste zile la Doha intră la categoria Premier 5 este mai importantă.

Acesta ar putea fi unul dintre motivele care le-a determinat pe jucătoarele importante să prefere o participare la Doha.

Italianca Sara Errani s-a impus in fața Barborei Strycova în finala turneului de la Dubai, desfășurat săptămâna trecută.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.