Stranieri

Ce se întâmplă cu Maxim la Stuttgart: "Antrenorii nu sunt tâmpiți să nu-l bage"

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 24 February 2016

Fostul internațional Marcel Răducanu a vorbit despre situația fotbalului românesc și despre faptul că Alexandru Maxim nu mai prinde primul 11 la VfB Stuttgart.

"Mă uit din când în când la unele meciuri. Nu mai este... pe timpul nostru, când aveam cuplaje, aveam 80.000 de spectatori în tribune. Acum nu mai e atmosferă, nu mai e calitate. Au venit mulți jucători străini, aduși din ligi inferioare din țările lor, și joacă dintr-o dată în campionatul din România.

Din cauza asta nu mai avem nici un fotbal de calitate, copiii noștri talentați nu mai au nicio șansă, pentru că se aduc jucători deja formați, pe bani mulți, care nici nu dau randament. Eu aș investi în copiii noștri, trebuie lucrat la mentalitate. Asta e problema noastră când ajunge un român în Bundesliga.

Ei cred că stiu fotbal, dar aici sunt alte cerințe. Trebuie disciplină, seriozitate și voință. Astea sunt problemele noastre. Se vede și la Maxim, care nu mai joacă. La început a jucat, se vedea că e talentat, creativ, a făcut chestii pe care nu mulți le pot face, s-a făcut iubit, dar acum nu mai joacă. Stau să mă întreb ce s-a întâmplat. Antrenorii nu sunt tâmpiți să nu îl bage", a spus Marcel Răducanu la Dolcesport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.