Echipa de fotbal a salutat pe site-ul oficial împlinirea a 29 de ani de la câștigarea Supercupei Europei. Clubul Armatei nu a pomenit despre trofeu, o parte din marca de 57 de milioane de euro.
Clubul Sportiv al Armatei cere 57 de milioane de euro pe marca Steaua, dar societatea lui Becali, unicul cumpărător potențial, pretinde că o deține deja. Ieri s-au împlinit 29 de ani de la câștigarea Supercupei Europei, al doilea trofeu continental din istoria "militarilor".
FC Steaua București a celebrat performanța pe site-ul oficial: "Pentru aceste două mari realizări, Cupa Campionilor și Supercupa Europei, uriașii fotbaliști care au îmbrăcat tricoul Stelei în acei ani vor avea parte întotdeauna de respectul și dragostea tuturor celor care poartă culorile roș-albastre în suflet".
CSA nu a reacționat în nici un fel în ziua victoriei cu Dinamo Kiev. Site-ul clubului Armatei nu funcționează, iar contul de Facebook ignoră fotbalul.
Căpitanul e anti-FCSB
Supercupa și Cupa Campionilor constituie cele mai mari performanțe ale fotbalului românesc la nivel de club. Implicit, ale istoriei Stelei. O tradiție care a fost evaluată recent, potrivit Armatei, la 57 de milioane de euro. Atât cere ministerul în schimbul mărcii pe care a câștigat-o în instanță, ca urmare a unui litigiu cu echipa lui Becali.
Chiar căpitanul formației din 1987, Tudorel Stoica, e de părere că istoricul real al "militarilor" a fost cucerit de Armată la Înalta Curte de Casație și Justiție. Și că echipa campioană din Liga 1, care salută câștigarea Supercupei, "e FCSB, clubul lui Becali, nu continuatorul Stelei".
"O asemenea evaluare e un eșec al României, nu se poate să evaluezi la 57 de milioane de euro ceva ce nu produce nimic, doar toacă bani și provoacă rugină!"
Gigi Becali
7 jucătoridintre cei 13 care au apărut în Supercupa din 1987 au lucrat ulterior în clubul lui Becali: Iovan, Bumbescu, Bălan, Hagi, Lăcătuș, Majearu, Pițurcă. Nu au fost angajați Stângaciu, Belodedici, Bărbulescu, T. Stoica, Balint și Boloni
{{text}}