Liga 1

Suporterii Stelei din Pitești au luat cu asalt casele de bilete » Câte s-au vândut în primele două zile

Steaua are o medie de 8.600 de spectatori la cele 3 meciuri jucate la Piteşti

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Friday 26th of February 2016 12:00

Fanii campioanei din Trivale au făcut luat cu asalt casele de tichete ale Stadionului "Nicolae Dobrin": s-au dat 5.000 de bilete în două zile!

Steaua se întoarce la Pitești și, chiar dacă a pierdut clar confruntarea cu FC Voluntari, 1-3, suporterii campioanei par să fi rămas alături de echipă.

În primele două zile de la scoaterea în vânzarea a biletelor, fanii piteșteni au achiziționat deja jumătate din cele comercializate. "S-au tipărit 10.000 de bilete, iar marți și miercuri s-au vândut aproape 5.000 dintre acestea", spun cei care se ocupă de vânzarea tichetelor.

Casele vor fi deschise și astăzi, cu începere de la ora 11:00, iar oficialii campioanei au postat pe site-ul oficial un mesaj pentru suporteri: "Facem un apel către toți iubitorii Stelei să își achiziționeze bilete din timp, astfel încât să fie evitată aglomerația la casele de bilete în ziua meciului. De asemenea, aceștia sunt rugați ca sâmbătă, la meci, să se prezinte la stadion din timp, pentru ca accesul la partida cu CSMS Iași să se facă în mod normal!".

Cei care nu au apucat să-și cumpere încă bilete, ale căror prețuri pornesc de la 10 lei la peluze, 15 lei la tribuna a II-a și 20 lei la tribuna I, o mai pot face și astăzi până la ora 19:00, iar în ziua meciului până la ora 20:30.

35.000 €ar intra în conturile Stelei dacă s-ar vinde toate biletele pentru meciul cu CSMS Iași

Audiențele la meciurile Stelei de la Pitești

Meciul Spectatori
Steaua - Astra 10.500
Steaua - CSU Craiova 9.533
Steaua - ACS Poli 5.720
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.