Liga 1

Răspuns halucinant al unuia dintre cei mai mari fotbaliști din istoria Stelei: "De mic am fost dinamovist!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 26 February 2016

Tudorel Stoica, unul dintre cei mai mari contestatari ai echipei actuale a Stelei după scandalul legat de marcă, a oferit încă o dovadă că nu mai este fanul echipei deținute acum de Becali.

Întrebat în direct la DigiSport de Cristian Geambașu cu cine va ține în următorul duel dintre actuala echipă a Stelei și Dinamo, fostul căpitan stelist a lăsat de înțeles că ar înclina mai degrabă spre formația alb-roșie

"Păi eu de mic am fost dinamovist! Până să vin la Steaua am fost dinamovist. Am venit la Steaua și am devenit cel mai mare dușman al lui Dinamo, pe teren. În afara terenului, eu și colegii mei eram prieteni cu cei de la Dinamo.

Și ASA Tg. Mureș are aceleași culori cu Steaua, dar nu mă impresionează și nu țin cu acea echipă", a spus Tudorel Stoica la DigiSport.

Tudorel Stoica a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai Stelei, formație la care a evoluat între 1975 și 1989. În cele 369 de meciuri în tricoul Stelei, Stoica a câștigat 14 trofee, printre care Cupa Campionilor Europeni și Supercupa Europei.

 Citește și: Un fost căpitan al roș-albaștrilor încinge disputa: "FCSB nu este continuatoarea Stelei! Nu vedeți ce emblemă are?"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.