Liga 1

Laurențiu Roșu despre scandalul mărcii: "Există o singură Steaua, cea de-acum! Dacă e o alta, e invizibilă, unde e?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 26 februarie 2016

Fost jucător și secund la Steaua în perioada Gâlcă, Laurențiu Roșu a vorbit despre actuala situație a clubului și despre depărtarea fanilor de echipă după scandalul mărcii.

"Steaua de acum e aceeași Steaua. Dacă e vreo alta, unde e? E invizibilă?! E una singură, cea de-acum. A fost preluată mai departe când s-a făcut schimbul de la clubul Armatei la Viorel Păunescu și apoi la Gigi Becali.

Îmi pare rău de ce se întîmplă. Am suferit în ultimele 6 luni pentru că fanii adevărați nu vin la meciuri, nu mai e aceeași atmosferă. Ei făceau foarte mult pentru Steaua. Când am jucat la Steaua, mai ales în derby-uri, era ceva deosebit pentru noi să ne susțină. Nu știu de ce s-au supărat. E păcat, pentru că fanii nu se mai pot bucura de Steaua. Când am luat cele trei trofee anul trecut aș fi vrut să fie mulți care să sărbătorească alături de noi.

Nu mi-am imaginat niciodată că Steaua va juca «acasă» la Pitești. Mereu a jucat în Ghencea sau pe Arena Națională, unde lumea vine și se bucură de spectacol", a declarat Roșu la Dolcesport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.