Stranieri

Gâlcă are toate informațiile despre următorul adversar + Ce spune despre Caicedo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 26 februarie 2016

Costel Gâlcă a reușit să câștige etapa trecută, 1-0 cu Deportivo, însă antrenorul le cere jucătorilor concentrare maximă înaintea partidei cu Sporting Gijon, care e mâine de la 19:15.

"Trebuie să fim concentraţi şi să mergem la Gijon cu ideea de a învinge. Trebuie să ne gândim la fiecare meci, să ne concentrăm pe cel următor. Abia apoi ne vom gândi la Rayo sau Betis.

Este adevărat că vom înfrunta contracandidate, dar nu cred că rămânerea noastră în prima ligă se va decide în meciurile următoare. Trebuie să luptăm în fiecare partidă.

Cel mai important este să câştigăm cele 3 puncte. Dacă putem câştiga la o diferenţă de două sau trei goluri, cu atât mai bine.

Ştim că va fi un meci foarte dificil, împotriva unei echipe care evoluează cu o mare intensitate şi care are susţinerea publicului. Trebuie să rămânem concentraţi tot meciul", a declarat Gâlcă.

...despre Felipe Caicedo: "Munceşte din greu pentru echipă. Chiar dacă nu este într-un moment foarte bun pentru un atacant, sper că victoria noastră din meciul trecut îl va face să se simtă mai confortabil. Am încredere în el"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.