Nationala

Prima reacție a lui Burleanu după alegerea lui Infantino la șefia forului internațional: "FRF e într-o nouă etapă în relația cu FIFA"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 26 februarie 2016

În cadrul Congresului Extraordinar de la Zurich a fost votat noul președinte al forului mondial. Acesta este elvețianul Gianni Infantino, care a fost susținut și de FRF. Răzvan Burleanu a oferit prima reacție după terminarea alegerilor. 

“Am fost printre primele federații naționale care și-au manifestat public susținerea pentru domnul Infantino, după anunțul candidaturii sale. Iar poziția noastră a fost bazată pe o analiză atentă, ale cărei concluzii sunt evidente: viziunea și strategia FRF de astăzi, prezente în planul nostru strategic, s-au regăsit în programul de campanie al  domnului Infantino.

Am toată convingerea că se vor aplica prin acțiunile care urmează. FIFA intră într-o nouă eră, în care își va întări reputația și va construi proiecte sustenabile pentru dezvoltarea fotbalului printr-un alt context al relațiilor cu asociațiile naționale, iar Federația Română de Fotbal intră într-o nouă etapă a relației cu FIFA”, a declarat Răzvan Burleanu, Președintele Federației Române de Fotbal, conform FRF.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.