Liga 1

Pierderi grele » Trei vedete ratează derby-ul Astra - Dinamo

Articol de Victor Vrînceanu  —  sâmbătă, 27 februarie 2016

Anton şi Gnohere ratează derby-ul cu Astra din cauza gripei. Din tabăra giurgiuveană va absenta Silviu Lung jr.

Mai mulţi dinamovişti printre care şi şeful "haitei", Mircea Rednic, au contactat la începutul acestei săptămâni virusul gripal, iar preşedintele Astrei, Dani Coman, a comentat în glumă: "Nu puteau şi dinamoviştii să acuze gripa de vineri, au început de luni". La câteva zile de la declaraţia lui Dani, gluma s-a transformat în realitate! Dinamo nu se va baza în meciul de la Giurgiu pe cei mai importanţi jucători ai săi.

E vorba de căpitanul Paul Anton şi de golgeterul lui Dinamo, Eddy Gnohere: "Săptămâna asta am avut un adversar greu de înfrânt, gripa, care a facut ravagii printre noi. Doctorul nostru a reuşit cât de cât să mai salveze câteva piese de bază, dar în cazurile lui Gnohere, Anton şi Bartalsstovu nu s-a putut face nimic, gripa a rămas în ei, aşa că nu vor face parte din lotul pentru meciul cu Astra" a spus tehnicianul "câinilor", Mircea Rednic.

Şi de partea cealaltă a baricadei va lipsi un nume "greu" din angrenajul echipei. Şumudică nu se va putea baza pe portarul titular, Silviu Lung jr. Acesta s-a accidentat în cantonamentul din Antalya al echipei naţionale şi, deşi a forţat cu CFR, problemele nu au dispărut, astfel că în jocul cu Botoşani a apărat Gavrilaş. Tot el va fi titularizat şi cu Dinamo: "Silviu Lung e o pierdere pentru noi, dar mai stă doar la meciul cu Dinamo. După va fi în regulă şi va reintra între buturi", a spus antrenorul Astrei, Marius Şumudică, la DigiSport.

"Am reuşit să îi recuperăm după gripă pe Romario şi pe Batin. Lucrurile sunt bune, suntem pe drumul cel bun, ne construim o echipă cu jucători buni, polivalenţi, exact ce am dorit"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

"Meciul cu Astra e un examen foarte serios pentru noi, ar fi ideal să fim pe primul loc la sfârşitul sezonului regulat"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

1 golşi două pase decisive în 14 meciuri a reuşit Paul Anton pentru Dinamo, în acest sezon de Liga 1

9 golurişi o pasă decisivă în 21 de meciuri a reuşit Gnohere pentru Dinamo, în acest sezon de Liga 1

20 de meciuria jucat Silviu Lung jr. pentru Astra, în acest sezon de Liga 1

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.