Liga 1

Farmache si Gerlem revin cu Steaua, dar va absenta schiopu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Debutul dezastruos al Farului din actualul sezon al Ligii I, 0-4 cu Universitatea Craiova, a dovedit ca remanierea lotului in aceasta vara a fost un faliment. Jocul constantenilor a fost pe alocuri penibil, aratind ca gruparea de pe litoral este o candidata serioasa la retrogradare.

Cele mai mari probleme au aparut in defensiva, unde fundasii laterali au fost depasiti cu usurinta de adversari. Pe partea dreapta s-a cunoscut absenta lui Razvan Farmache, inlocuitorul sau, Cosmin Bacila, avind pe constiinta doua dintre reusitele oltenilor. Pe stinga, Laurentiu Florea a fost “carne de tun” pentru Wobay, care l-a depasit constant in duelurile directe. In centrul defensivei, cuplul Gheara - schiopu nu a functionat, ultimul incasind doua cartonase dupa doua galbene dupa tot atitea faulturi inutile.

Linia de mijloc practic nu a existat, nici macar Todoran nefiind in stare sa scoata din lincezeala ofensiva Farului. In atac, doar stefan Ciobanu s-a mai miscat in repriza secunda, dar nu a reusit mare lucru.

Nu doar pe partile laterale am avut probleme, ci in toate compartimentele. Sper sa stringem rindurile pentru meciul cu Steaua, deoarece nu avem timp la dispozitie”, a declarat antrenorul Constantin Gache.

Pentru intilnirea cu formatia din Ghencea, programata vineri, de la ora 20.30, in etapa a doua a Ligii I, tehnicianul constantean se va putea baza pe serviciile lui Farmache si Gerlem, ambii revenind dupa probleme musculare, dar va lipsi capitanul schiopu, suspendat dupa eliminarea din Banie. “Marea problema este absenta lui schiopu, dar trebuie sa ne descurcam si fara el. si la oaspeti va lipsi Neaga, dar la Steaua nu se simte cind lipseste un singur jucator, pentru ca are lot valoros”, a explicat Gache.


Ionut Coman / Telegraf

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.