Liga 1

Șumudică a luat foc când a aflat cine arbitrează Astra - Dinamo: "O să ziceți că latru înainte de meci! Sper ca Anghelache să nu mai aibă nicio treabă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 27 februarie 2016

Așa cum GSP a anunțat în exclusivitate, meciul dintre Astra și Dinamo va fi arbitrat de Marcel Bîrsan, cel care în trecut a avut un conflict cu Marius Șumudică, antrenorul giurgiuvenilor, care a criticat dur decizia.

"O să se spună că mă apuc să latru înainte de meci, ca să atrag atenția. Mă întreb dacă e normal ca la un asemenea meci să îl trimiți pe Bîrsan, când îi ai pe Haţegan, Balaj, Tudor, Kovacs, Marius Avram, Colţescu şi Radu Petrescu?"

La cel mai tare meci din etapă nu cauți să trimiți cel mai bun arbitru posibil? Nu așa e normal? Sper să nu întâmple nimic aiurea la meci. Prefer să mi se spună că sunt paranoic, decât să pierd pe mâna arbitrului.

Am ajuns la concluzia că atunci când o minge lovește mâna unui jucător, domnul Bîrsan nu interpretează la fel ca majoritatea. Și mă mai bântuie un gând și nu pot să tac. Sper ca domnul Constantin Anghelache să nu mai aibă nicio treabă cu Dinamo", a spus Șumudică, potrivit DigiSport.

Meciul dintre Astra și Dinamo va avea loc duminică, de la ora 20:30, pe DigiSport 1, DolceSport 1, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.