Campionate

VIDEO I-a îngropat! Ronaldo a ratat două ocazii imense la primul eșec al lui Zidane pe "Bernabeu": 0-1 cu Atletico

Ronaldo are mingea de gol pe frunte, dar nu se concentrează // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de Theodor Jumătate  —  Sunday 28th of February 2016 12:00

Timp de 14 ani, între 1999 și 2013, Atletico nu câștigase niciodată derbyul Madridului în Primera.

Atunci s-a trezit Simeone, le-a modificat "cipul" jucătorilor și, dintr-o dată, Real n-a mai mișcat. 

Singurii cu 3 victorii în șir!

În ultimele șase meciuri directe în campionat, roș-albii au patru victorii și două egaluri. Și sunt primii care înving de trei ori la rând pe "Bernabeu": 1-0, 2-1 și 1-0. Ultimul, chiar ieri. Neașteptat.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Cu Zidane antrenor, los blancos aveau 4 succese consecutive acasă și 20-3 golaveraj! Făceau spectacol și înscriau mult. Dar acesta era întâiul test adevărat pentru Zizou. Și l-a pierdut.

Pentru că Simeone organizează defensiva ca nimeni altul și exersează contraatacul până la perfecțiune. Dacă nu-i fisurezi blocada, te lovește în cele din urmă.

Își ceartă colegii

Nu l-a mai ajutat pe Zidane nici Ronaldo. "Dacă toți ar fi la nivelul meu, am putea fi acum pe primul loc", spune Cristiano, privindu-și acuzator colegii. Însă ieri, lusitanul n-ar fi marcat nici dacă ar mai fi stat o oră pe gazon.

A avut două șanse uriașe, degeaba! Singur cu portarul, ușor lateral dreapta, a tras pe lângă (48). Douăzeci de minute mai târziu, i-a "pasat" goalkeeperului, cu capul, dintr-o poziție din care CR7 nu rata! Între timp, Griezmann a înscris el, finalizând precis pasa lui Filipe Luis. 0-1 (53)!

La 12 puncte de Barca

Real îi poate reproșa arbitrului Clos Gomez că i-a refuzat un penalty clar cu un sfert de oră înaintea finalului (Danilo a fost bruscat în careu de Gabi). Dar ultrașii albi nu vor să audă scuze.

După meci, i-au cerut demisia președintelui Perez și s-au bătut cu scutierii în jurul arenei. Nu suportă să fie la 4 puncte în spatele lui Atletico. Și, dacă Barca câștigă azi cu Sevilla, Madridul va fi la 12 puncte de lider!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.