Stranieri

VIDEO Ruletă norocoasă » Gâlcă a câștigat primul joc ”afară” cu Espanyol, după un meci dramatic: 4-2 cu Gijon

Echipa lui Gâlcă a înscris aseară 4 goluri, câte reușise în precedentele 5 meciuri // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de Daniel Scorpie  —  Sunday 28th of February 2016 12:00

Gâlcă a legat în premieră două victorii în La Liga, Espanyol revenind la 4 puncte de retrogradare după 4-2 cu Sporting. Derbyul suferinței, locul 17 vs 16, a fost chinuitor pentru antrenorul român.

Defensiva sa vulnerabilă a rezistat doar 19 minute: Carlos Castro l-a învins pe Pau, care salvase anterior în fața aceluiași vârf. Jucând 4-3-3, Espanyol a reacționat imediat. Dar ghinion, Asensio a bătut viclean o lovitură liberă direct în bară!

Vezi AICI video!

Totuși, egalarea a venit logic, până la pauză (40), gol Burgui după un slalom prin apărarea gazdă: 1-1. Întâiul în campionat pentru atacantul de 22 de ani.

Salvat de autogol

Și jocul s-a întors, cum nu mai reușise Espanyol cu Gâlcă. Intercepție Javi Lopez și pasă pentru Gerard Moreno, 1-2. Apoi, golazo Gerard. La festivalul porților deschise s-a înscris rapid Carlos Castro, 2-3! Balanța a basculat invers.

Pau a salvat 3-3-ul la ocazia lui Sanabria, care a nimerit apoi transversala din 6 metri! Pasul obsedant înapoi ordonat de Costel n-a oprit iureșul. Nebunia a continuat. Bara l-a salvat din nou pe Pau la lobul lui Rachid, iar pe o contră a picat autogolul de 2-4!

9 eșecuriconsecutive avea Espanyol în deplasare în La Liga, până la primul triumf reușit ieri de Gâlcă la Gijon

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.