Liga 1

Enache, dezamăgit după primele meciuri în tricoul Stelei: "E puțin, vor conta punctele pierdute" » Ce i-a zis Reghecampf la marginea terenului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 27 februarie 2016

Gabriel Enache e dezamăgit de cele două jocuri în tricoul Stelei, partide în care campioana a scos doar un punct. Jucătorul roș-albaștrilor e convins însă că în play-off echipa va arăta altfel decât la meciul cu CSMS Iași, terminat la egalitate, scor 1-1. 

"Ne așteptam la un meci greu, Mister ne-a zis să nu tratăm meciul de sus. Am avut ocazii, dar ei au înscris pe contraatac. Va fi un play-off foarte puternic, cu echipe care joacă un fotbal bun.

Nu mă așteptam ca suporterii să ne fluiere. Ne așteptam să ne susțină până la capăt. Vor conta mult punctele pierdute acum.

Nu mai avem ce să facem, trebuie să mergem înainte și să intrăm cu fruntea sus în play-off. Suntem o echipă mare, nu trebuie să ne fie frică de nimic. Vrem să batem Dinamo", a zis Gabriel Enache la Digi.

...ce i-a zis Reghecampf: "Nu m-a certat, nu mi-a zis nimic rău. Doar că urcam prea mult și riscau să ne prindă pe contraatac. Asta ne-a zis, să nu mai urcăm așa mult". 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.