Liga 1

Mutu se felicită pentru deciziile luate: "În seara asta era important ca Mutu să joace în play-off, nu în play-out" ;)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 27 februarie 2016

Adrian Mutu e fericit după victoria celor de la ASA Târgu Mureș în fața lui FC Botoșani. Acest succes le-a asigurat locul 6 ardelenilor, care vor juca în play-off. 

"Pot să spun că de pe bancă e și mai greu. O zic după tot ce s-a întâmplat. Ce mă bucură e că am văzut o echipă cu atitudine, o echipă care s-a luptat pentru fiecare minge. Îi felicit pe băieți.

L-am ajutat pe Carol Fekete, nu sunt antrenor, nu e meritul meu, ci al băieților. Eu m-am antrenat separat săptămâna asta parțial, ca să zic așa.

Nu am putut să o fac la 100% și am decis să nu intru în teren. În seara asta era important ca echipa să intre în play-off, ca Mutu să joace în play-off, nu în play-out.

Studiez ca să devin antrenor, dar mai am multe de învățat. Sper ca într-o zi să fiu antrenor. Mai întâi să-mi iau licența, apoi voi vedea dacă sunt capabil să fiu un antrenor bun. Dacă nu, o să-mi văd de treaba mea.

Cred că Steaua, după înfrângerea cu Voluntari, era greu să mai piardă încă un meci. Au un blazon de respectat și au anumite obiective în acest sezon.

Rămân aceleași echipe favorite la titlu. Steaua și Astra au un plus față de celelalte. Acum se joacă diferit. Rămân cele mai bune echipe din acest campionat", a zis Mutu la Digi. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.