Campionate

Atac fără precedent al lui Cristiano Ronaldo după înfrângerea cu Atletico: "Dacă toți ar fi fost la nivelul meu, eram campioni!" » Nu a fost uitat nici Benitez

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 27 februarie 2016

Cristiano Ronaldo a fost foarte nervos după meciul pierdut de Real Madrid pe Santiago Bernabeu cu Atletico Madrid, scor 0-1. Portughezul i-a taxat pe colegi, însă n-a uitat nici de Rafa Benitez.

"Dacă toți ar fi la nivelul meu, am fi pe locul 1 în clasament. În toți acești ani, conform presei, sunt vai și-amar de capul meu, nu joc nimic, sunt zero, dar numerele și statistica nu mint. De când sunt aici în Spania, mi se pune sub semnul întrebării valoarea”, a replicat Ronaldo la finalul meciului.

...despre ceilalți jucători: "Nu vreau să subestimez și să jignesc pe nimeni, pe niciunul dintre colegi, dar când nu sunt cei mai buni în echipă e dificil să câștigi.Dacă nu-i ai pe cei mai buni, e complicat. Ne-au lipsit Bale, Karim, Marcelo, Pepe.

Mie-mi place să joc cu Karim, cu Bale, cu Marcelo, cu Pepe. Dar de-a lungul unui sezon, e complicat. Nu zic că cei care au jucat astăzi nu sunt buni, sunt foarte buni, Danilo a fost azi cel mai bun, de exemplu. Nu vreau să spun că Jese, Lucas, Kovacic nu sunt buni, sunt foarte buni, dar...".

...atac la Benitez: "Nu știu dacă toate astea sunt din cauza proastei pregătiri ale echipei de la începutul sezonului, dar avem prea multe accidentări și asta ne afectează foarte mult".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.