Liga 1

FOTO Notele și statistica derby-ului Astra - Dinamo » Repetentul din echipa lui Rednic și catastrofele din defensiva giurgiuvenilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 29 februarie 2016

Astra și Dinamo au terminat la egalitate partida din ultima etapă a sezonului regulat, scor 1-1, iar acest rezultat o bucură pe Steaua, care nu pierde teren după 1-1 cu CSMS Iași. 

Dinamoviștii se pot mulțumi și ei cu un punct, mai ales că din minutul 40 au jucat în 10 oameni, Steliano FIlip fiind eliminat după un fault în poziție de ultim apărător la Boudjemaa. 

Jocul giurgiuvenilor nu a strălucit, ba chiar formația lui Șumudică a fost trădată și de apărăre. Fotbaliștii din defensiva Astrei au fost taxați și în Gazeta de azi, primind cele mai mici note de pe teren. 

Excepția o face bineînțeles Steliano Filip, care a avut o evoluție dezastruoasă, "încununată" cu eliminarea din prima repriză. A primit nota 3 și a fost cel mai slab om de pe teren. 

Din punct de vedere al posesiei, meciul a fost echilibrat, fiecare având câte 50%. La capitolul șuturi la poartă, pe poartă și cornere, giurgiuvenii au surclasat-o pe Dinamo. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.