Liga 1

EXCLUSIV Secretele antrenorului Adi Mutu: cu ce tehnician se sfătuiește în fiecare zi și cum vrea să își împresioneze jucătorii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 01 martie 2016

ASA Tg. Mureș l-a demis pe Petre Grigoraș după doar două etape, iar Adi Mutu se ocupă acum de pregătirea echipei.

Ediția tipărită a Gazetei Sporturilor prezintă portretul la zi al antrenorului-jucător Mutu și secretele din vestiarul echipei mureșene.

Mutu vorbește zilnic cu antrenorul italian Cesare Prandelli, mentorul și tehnicianul cel mai apropiat de «Briliant» în carieră. "Au câte o jumătate de oră în care Mutu îi cere diverse sfaturi și-i spune cu ce se confruntă la antrenamente", au dezvăluit apropiații.

În plus, Mutu vine la cantonament cu două ore înainte de începerea programului, ajungând la antrenament între orele 8:30 și 9:00.

Citește materialul integral în ediția de azi a Gazetei Sporturilor, la chioșc, sau în varianta digitală și află concluziile jucătorilor mureșeni după antrenamentele sub comanda lui Mutu și alte secretele ale antrenorului.

Alte subiecte exclusiv print de azi:

» "A găsit un sac de bani". Kassai dezvăluie suma uriașă pe care Burleanu a moștenit-o în conturile FRF! Care a fost cea mai mare gafă a lui în 24 de ani

»Reghecampf a răspuns deschis tuturor întrebărilor Gazetei: "Steaua nu arată rău. Problema e alta" » Și Chipciu a rupt tăcerea: "De ce mi-ați dat 3 în ziar?!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.