Liga 1

Urmează alte suspendări în Liga 1? "Șumudică nu este singurul antrenor care a pariat!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 01 March 2016

Așa cum GSP a anunțat în exclusivitate, Marius Șumudică a fost suspendat timp de 6 luni, timp în care nu are voie să pregătească nicio echipă, și a primit o amendă de 100.000 de lei pentru că a pariat pe meciuri din Liga 1.

Iuliu Mureșan, președintele celor de la CFR Cluj a vorbit despre cazul lui Șumudică și spune că antrenorul Astrei nu este singurul tehnician din România care pariază.

"Mie îmi pare rău de Șumudică. Este un antrenor foarte bun. Dacă era în play-off, probabil că m-aș fi bucurat de această suspendare. Decizia în cazul acesta  este una corectă. Trebuiau luate măsuri.

Șumudică nu este singurul antrenor care a pariat. Multă lume are drogul acesta. Unii o fac de plăcere și unii o fac pentru bani. Dacă pariezi pe echipa ta, consider că e caz penal și riști închisoare", a spus Mureșan pentru Mediafax.

Înainte de Șumudică, Nicolo Napoli și Flavius Stoican au fost primii antrenori despre care s-a aflat că au conturi la casele de pariuri online.

"Am fost cu Napoli la Comisia de Disciplină a FRF și nu sunt dovezi împotriva lui. Cred că se va clasa foarte repede acest caz" Florin Prunea, președinte CSMS Iași, la DigiSport

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.