Liga 1

Tot sezonul în 10 zile! Steaua va bifa în mai puțin de două săptămâni cele mai dificile patru meciuri

Cele două dueluri Dinamo - Steaua vor încinge finalul de săptămână

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Wednesday 2nd of March 2016 12:00

Reghecampf cere timp, antrenorul a explicat într-un interviu publicat ieri în Gazetă de ce campioana va progresa în perioada următoare: pregătirea pe care a conceput-o Neubert a programat vârful de formă în play-off și de aceea echipa a început mai greu anul.

Planul pare bun, dar programul e împotriva ideii pe care a enunțat-o Reghe. Pentru că Steaua va trebui să fie curând în cea mai bună formă posibilă. E obligată de afișul din perioada următoare.

Joi e Derby cu Dinamo în Cupa României, iar în decurs de 10 zile va mai urma încă un duel cu "câinii" plus două partide cu Astra, una în campionat, celălaltă în semifinalele Cupei Ligii. Câte două meciuri cu liderul și cu cea mai mare rivală!

Rezultatele din această aglomerație de jocuri pot influența enorm deznodămîntul sezonului. Campioana trebuie să cîștige măcar patru puncte din duelurile cu Dinamo și cu Astra ca să păstreze șanse reale în lupta pentru titlu.

Iar manșa întâi din fiecare Cupă fie îi apropie pe roș-albaștri de performanța pe care au realizat-o în sezonul trecut, câștigarea tuturor trofeelor interne, fie le anulează visul recidivei.

Programul horror al campioanei

Data Meci Competiție
Joi, 3 martie Dinamo-Steaua Cupa României
Duminică, 6 martie Dinamo-Steaua Liga 1
Joi, 10 martie Steaua-Astra Cupa Ligii
Duminică, 13 martie  Steaua-Astra Liga 1
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.