Cupa Romaniei

Surpriză uriașă în primul "11": va fi titularizat azi în Derby de România!

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Thursday 3rd of March 2016 12:00

Nu e pentru cine se pregăteşte o iarnă întreagă sub comanda lui Neubert în cantonamentele din Turcia, ci pentru cine se nimereşte să mai vină la antrenamentele lui Reghecampf direct din curtea Liceului "Mircea Eliade".

Gregory Tade era capitol închis pentru Steaua la finalul lui 2015, dar Gigi Becali a decis ca el să fie readus la echipă, iar diseară va fi folosit în primul "11" chiar în marele Derby cu Dinamo.

În toată perioada de pauză competiţională, Tade s-a pregătit fie singur la sala de forţă, fie alături de juniorii Stelei, în curtea unui liceu. "Sigur e pregătit fizic pentru că două luni asta a făcut, s-a antrenat, vom vedea cum va fi cu mingea", explica Reghe săptămâna trecută.

Cum antrenorul campioanei vrea să menajeze mai mulţi dintre oamenii de bază pentru meciul de campionat şi cum nici concurenţa lui Marica nu e disponibilă, Bawab fiind accidentat, Tade va fi trimis în formula de start diseară.

Adus de Rednic :)

Tade va fi diseară adversarul celui care l-a adus în România. Mircea Rednic o prelua pe CFR în vara lui 2013, moment în care a propus mai mulţi fotbalişti pentru a fi transferați. Primul nume: Gregory Tade. Francezul avea atunci 26 de ani şi evoluase timp de 7 sezoane la cluburi fără rezonanță din Scoţia: Forfar Athletic, Stranraer, Clyde, Rayth Rovers, Inverness, St. Johnstone. În doi ani la CFR, Tade a avut cifre bune. Doar în campionat, a înscris 21 de goluri în 50 de partide.

A fost slab cu Dinamo

  • 22 noiembrie 2015 Dinamo - Steaua 3-1 90 minute, nota 5
  • 9 august 2015 Steaua - Dinamo 0-0 90 minute nota 4
  • 24 aprilie 2015 Dinamo - CFR 1-1 90 minute nota 6
  • 8 noiembrie 2013 CFR - Dinamo 1-1 33 minute nota 5

"Meseria mea e fotbalul, trebuia să fiu tot timpul pregătit pentru cazul în care voi fi rechemat. N-am nici un mesaj pentru patron. Dacă acum a decis să revin, iată, mă vedeţi aici"
Gregory Tade, atacant Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.