Cupa Romaniei

Derby-urile din spatele derby-ului » Cele mai speciale 8 dueluri din culisele șocului Steaua - Dinamo!

Fotomontaj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 03 martie 2016

Un Derby de România produce și alte dueluri decât cele pe care spectatorii și telespectatorii le vor vedea diseară pe teren.

Sunt confruntări fără de care acest meci special al fotbalului românesc n-ar avea atâta farmec și parfum.

Gazeta analizează azi 8 astfel de bătălii speciale din spatele celor 90 de minute. Poftiţi la un altfel de Derby de România:

1. VITAMINIZARE
MultiPower vs Aktiv3

- Dinamo folosește produsele de vitaminizare ale unei firme celebre din Marea Britanie. Fondată în 1977, MultiPower este partenerul oficial al Comitetului Olimpic Sportiv din Germania, dar și al mai multor echipe de rugby din Regat. În plus, firma oferă produse de vitaminizare tuturor sportivilor din Turul Italiei.

- Odată cu venirea lui Reghecampf la Steaua, campioana a început să folosească produsele firmei nemțești Aktiv3. Firma colaborează cu cea mai mare echipă din Germania, Bayern Munchen. Neubert e cel care comercializează produsele firmei respective pe teritoriul României, împreună cu Horea Codorean, şi el preparator fizic la Steaua.
.................
În articolul integral din Gazetă ai și celelalte 7 dueluri speciale din culisele derby-ului, purtate între oameni sau firme care poate nu sunt la fel de mediatizate ca jucătorii, însă au de multe ori un rol la fel de important ca și ei!

Ziarul poate fi citit din zori la tarabe și e încărcat deja pe platforma digitală - AICI

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.