Cupa Romaniei

Reghecampf > Rednic » Înainte de Derby de România, antrenorul Stelei are un plus în fața antrenorului lui Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 03 March 2016

Astăzi, Dinamo și Steaua se vor duela în manșa tur a semifinalelor Cupei României. Meciul va începe la ora 20:30 și va fi în direct pe Digi, Dolce, ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor a publicat un material despre statistica acestui meci și despre cum s-au descurcat cei doi antrenori în meciurile cu marea rivală.

Unul dintre cele mai interesante dueluri din această seară va fi cel dintre Mircea Rednic și Laurențiu Reghecampf, în care tehnicianul Stelei este în avantaj.

Cei doi nu s-au aflat niciodată faţă în faţă într-un Derby de România, dar s-au duelat în două rânduri la alte echipe. Ambele dispute au avut loc pe parcursul anului 2012. Mai întâi, Reghecampf l-a bătut pe Rednic în meciul Astra - Chiajna 0-2. Apoi, în septembrie, a câştigat Reghe, care se afla pe banca Stelei, iar Rednic conducea Petrolul. A fost 2-1 pentru roş-albaştri.

Citește materialul integral în ediția Gazetei Sporturilor, la chioșc sau în varianta digitală, și află care este situația meciurilor dintre Rednic și Steaua și cea a meciurilor dintre Reghecampf și Dinamo!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.