Cupa Romaniei

Derby de România, analizat în cele mai mici detalii » De ce Dinamo poate fi o favorită-surpriză și ce problemă majoră are Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 03 March 2016

Astăzi, Dinamo și Steaua se vor duela în manșa tur a semifinalelor Cupei României. Meciul va începe la ora 20:30 și va fi în direct pe Digi, Dolce, ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Gigi Mulțescu, fost jucător și antrenor la Dinamo, a vorbit despre duelul din această seară și spune că formația alb-roșie este favorită. În plus, acesta a discutat și despre problemele pe care le are Steaua.

"La acest meci, Dinamo este superioară Stelei. Jucătorii lui Dinamo sunt mai adunați și sunt mai mulți care dau randament. La Dinamo sunt 6-7 jucători decisivi, care dau randament, în timp ce Steaua are doar patru. La Steaua, fotbaliștii importanți, care trebuie să decidă jocul, nu sunt în formă.

Acum Steaua se caută, dar nu știu dacă își va reveni în timp util. În play-off sunt puține jocuri și nu sunt suficiente etape pentru a schimba multe. Jucătorii trebuie să intre repede în formă și trebuie să se corecteze greșelile într-un timp foarte scurt. Aici nu depinde doar de antrenor, ci și de fotbaliști, care trebuie să aibă grijă să fie în cea mai bună formă", a spus Mulțescu la DigiSport.

"Eu cred că Astra și Dinamo sunt favorite la titlu. Astra este pe primul loc, iar Dinamo este echipa care vine din urmă" Gigi Mulțescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.