Campionate

VIDEO și FOTO Imagini incredibile de la PAOK - Olympiakos » Derby întrerupt + scandal imens: "Nu ne prezentăm la retur, orice ar fi!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 03 March 2016

Patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, și-a retras echipa de pe teren din derby-ul cu Olympiakos din Cupă și a cerut demisia președintelui federației elene, Giorgos Girtzikis.

Scandalul a fost declanșat de incidentele de la meciul din semifinalele Cupei, în care fanii au pătruns pe teren și partida s-a întrerupt în minutul 86, la 2-1 pentru Olympiakos. Celor de la PAOK li s-a refuzat un penalty la mijlocașul slovac Robert Mak, faultat de portarul Stefano Kampino.

Jucătorii și fanii lui PAOK au protestat vehement, iar cei din urmă au pătruns pe teren și s-au luat la bătaie cu adversarii și cu forțele de ordine, aprinzînd torțe și alte materiale pirotehnice. Patronul celor din Salonic a decis să își trimită echipa la vestiare și să nu mai continue după ce spiritele s-au calmat.

"Aș vrea să le cer scuze tuturor, nu se întrevede o evoluție pozitivă și asta e cauza lucrurilor de neacceptat văzute azi", a spus Savvidis, care a cerut ca meciul să fie rejucat cu un arbitru străin, altfel echipa sa nu se va prezenta la returul de pe 6 aprilie. "Nu vom merge la Atena pentru retur, oricare ar fi pedeapsa, poziția mea nu se va schimba nici dacă ne dau afară din campionat".

A fost a doua oară cînd un meci din Grecia a fost oprit, după Panathinaikos - Olympiakos, în noiembrie anul trecut, din cauza ciocnirilor violente între fanii celor două grupări.

E de așteptat ca PAOK să primească o pedeapsă dură.

PAOK vs Olympiakos 02/03/2016 : Greek Cup semifinal suspended after fans light flares, invade pitch.

Posted by Hooligans Fighting on Wednesday, 2 March 2016

 

Antrenorul lui Oly a fost lovit de mai multe ori cu obiecte aruncate din tribună:

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.