Cupa Romaniei

FOTO Derby arzător doar în tribune! Dinamo și Steaua au remizat în turul semifinalelor Cupei României, 0-0

+46 Foto
Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 03 martie 2016

A 25-a întâlnire dintre Dinamo și Steaua în Cupa României s-a terminat la egalitate, 0-0, însă a avut parte de o atmosferă superbă datorită suporterilor "câinilor". Galeria stelistă n-a fost prezentă la meci nici de această dată.

 Vezi meciul liveTEXT

DINAMO - STEAUA 0-0

*dinamoviștii au cerut penalty în minutul 18 (DETALII AICI)
*
suporterii "câinilor" creează o atmosferă de derby adevărat (DETALII AICI)

Jocul din prima manșă a semifinalelor Cupei a început foarte bine pentru roș-albaștri și primul care și-a încercat norocul a fost Chipciu, în minutul 8, însă șutul său de la 25 de metri a trecut mult peste poarta gazdelor.

Zece minute mai târziu, dinamoviștii au cerut penalty la un balon respins de Tamaș, însă reluările i-au dat dreptate arbitrului, arătând că fundașul roș-albaștrilor avea mâna lipită de corp.

Prima repriză s-a încheiat cu ocazia fostului dinamovist Gabi Tamaș, care a reluat spectaculos pe spate, după o lovitură liberă, dar mingea s-a dus puțin peste poarta lui Cerniauskas.

Imediat cum cele două formații au ieșit de la cabine, Steaua a mai ratat o bună ocazie de gol prin Papp, care a reluat cu capul din 6 metri, dar a lovit balonul creștetul capului și mingea s-a dus peste poarta gazdelor.

În minutul 64, Rotariu a fost la un pas de gol după ce a reușit să-și depășească un adversar, însă șutul său n-a prins cadrul porții.

Cu 4 minute înainte de final, Stanciu a prins un șut superb de la 25 de metri, dar mingea a lovit bara din dreapta porții lui Cerniauskas și fundașii "câinilor" au respins balonul înainte ca acesta să ajungă la Enache care se afla în zonă.

În cealaltă semifinală a Cupei României jucată miercuri, ASA Târgu Mureș și CFR Cluj au remizat cu același scor. Returul ambelor partide va avea loc pe 20 și 21 aprilie.

Echipele de start:

Dinamo: Cerniauskas - Hanca, Mevlja, Puljici, Vl. Olteanu - P. Anton (C), Nedelcearu - D. Rotariu, Palici, Romario- Gnohere
Râmniceanu, Bicfalvi, Bartalstovu, Costache, Marc, Lazăr, Corbu

Steaua: Cojocaru - Râpă, Papp, Tamaș, Momcilovici - Bourceanu, L. Filip - Enache,Chipciu (C), Hamroun - Tade
Rezerve: Niță, Carp, Stanciu, Muniru, Toșca, Pintilii, Popa

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.