Nationala

Hagi se revoltă la adresa FRF și are o cerere specială pentru Iordănescu: "Îi pup dacă-i bagă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 03 martie 2016

Gică Hagi a avut o reacție nervoasă din cauza faptului că FRF a impus cluburilor din Liga 1 să folosească titular un jucător sub 21 de în fiecare meci din sezonul viitor.

Chiar dacă antrenorul Viitorului n-are probleme din acest punct de vedere, Hagi s-a declarat nemulțumit că Federația nu s-a consultat cu cluburile înainte și i-a transmis un mesaj și selecționerului Anghel Iordănescu.

"Noi primim direct ordin să băgăm jucători. OK, dar și eu propun! Să bage și ei trei jucători sub 21 de ani la turneul final. Dacă-i bagă la Europene, sunt de acord! Dar să-i bage! Îi pup dacă-i bagă. Să n-aibă nici ei teamă! Să bage jucători de U21 titular la Europene.

Eu asta le propun! Sunt de acord, dar să bage și ei trei jucători sub 21 de ani. Titulari! E proiect de viitor, să facem echipa mare, să ne ducem, nu? E o propunere de-a lui Hagi! Dacă tot ne-am calificat și nu vrem să fim campioni europeni, să bage trei jucători. Pai, de ce să facem doar noi cluburile ce vor ei?", a spus Hagi într-o conferință de presă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.