Liga 1

UPDATE FRF îți dă, FRF te "arde"! Explicațiile celor de la ASA, după ce Mara a apărut pe lista de impresari pe site-ul federației

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 04 martie 2016

Președintele lui ASA Tg. Mureș, Bogdan Mara, a fost legalizat de FRF ca impresar. Mai exact "intermediar de fotbaliști", termenul folosit mai nou. 

UPDATE 17:20

Oficialii celor de la ASA au declarat pentru GSP.RO că lui Bogdan Mara i-a fost reziliat contractul în urmă cu 9 zile, doar că acesta nu a făcut publică decizia. Funcția de președinte va fi luată de Cristi Bobar, cel care fusese până de curând director sportiv în cadrul clubului.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Mara apare pe o listă făcută publică ieri pe site-ul Federației.  

Cum noua calitate a lui Mara contravine cu funcția de conducător de club, acum fostul fotbalist ar putea da socoteală pentru incompatibilitate!

După ce l-au legalizat, federalii îi reproșează lui Mara că nu avea voie să-și înscrie dosarul! Există informații că fostului fotbalist i s-ar fi făcut deja un raport și că acesta ar risca o amendă și chiar suspendarea.

Viorel Duru, șeful Departamentului Licențieri al FRF, a oferit pentru GSP.ro prima reacție oficială în acest caz:

"Această situaţie va face obiectul unei sesizări către Comisia de Disciplină şi Etică pentru a verifica un posibil conflict de interese şi posibila sancţionare a Intermediarului în cauză". 

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.