Liga 1

Cornel Dinu este din nou "la cutiţe" cu Anamaria Prodan: "Am jignit palmierii"

Coafura impresarei a stârnit amuzamentul lui Cornel Dinu // Foto: Libertatea

Articol de Victor Vrînceanu  —  Saturday 5th of March 2016 12:00

Unul dintre cele mai emblematice nume din istoria lui Dinamo, Cornel Dinu, a ironizat-o pe soţia lui Reghecampf.

"Am auzit că pe un site al doamnei «impresar palmier», Reghecampf ar fi fost numit «Fussballgott». Păi, Dumnezeul fotbalului nu a fost nici Beckenbauer! Nu cred că îi putea spune cineva asta lui Reghe, mai ales pe la Cottbus", a spus Mister la Dolce.

Anamaria i-a replicat dur lui Mister prin intermediul unei postări pe facebook: "Acest «om» este o umbră pală a celui pe care l-am admirat o viaţă! Mă bucur totuşi că-l mai invită cineva pe la tv, să-i dea de o pâine. Ce păcat că ai îmbătrânit atât de urât, Cornele! Ai reuşit să ştergi cu buretele în câţiva ani tot ce ai făcut într-o viaţă! Nu merită să mă cobor la nivelul acestui om care şi-a bătut joc de viaţa lui şi a altora".

Contactat de Gazetă, Cornel Dinu i-a dat replica Anei în stilul său caracteristic: "Acum îmi dau seama că am jignit palmierul comparându-l cu coafura acestui personaj, pentru că palmierul este un copac sfânt al deșertului, este păzitorul oazelor și prietenul tuaregilor".

"Ce a postat pe facebook acest personaj e un text de mahala, de ultimă speță, care n-are nimic în comun cu realitatea"
Cornel Dinu

8 trofeea câştigat Mister cu Dinamo ca jucător: 6 titluri de campion şi 2 Cupe ale României. A marcat 53 de goluri în 454 de meciuri jucate pentru "câini"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.