Liga 1

Pedalați, băieți! Cum s-au antrenat steliștii înainte și în pauza meciului cu Dinamo

Articol de Eduard Apostol  —  Saturday 5th of March 2016 12:00

Steliștii au avut în Ștefan cel Mare o bicicletă de spinning, pentru ca jucătorii să se antreneze înainte și în pauza meciului.

Steliștii au descins joi în Ștefan cel Mare având și un articol inedit printre obiectele echipei. O bicicletă de spinning, folosită de jucătorii de rezervă pe durata pauzei derby-ului, pentru a fi în formă în repriza secundă.

Astfel, fotbaliștii și-au tonifiat corpul și și-au dezvoltat musculatura picioarelor. S-a eliminat și tensiunea de la nivelul șoldurilor, genunchilor și gleznelor, mai rapid decât pe teren, în pauză.

Roș-albaștrii au inovat cu această metodă de antrenament care mai este utilizată de echipe din Premier League.

Chelsea, de exemplu, chiar a folosit-o la un meci de Champions League cu Șahtior (3-2). John Terry și-a instalat atunci bicicleta chiar lângă banca de rezerve, în imediata apropiere a antrenorului Roberto Di Matteo, și s-a antrenat uitându-se la meci. (foto 2)

Laurențiu Reghecampf nu i-a avut pe steliști lângă el, însă Stanciu, Popa și Pintilii s-au pregătit în vestiar folosind bicicleta.

2,5 milioane au văzut derby-ul

Dinamo - Steaua, transmis în direct de ProTV, DolceSport și Digi, a fost cel mai urmărit eveniment de joi seară din România. 2,5 milioane de telespectatori la nivel național, conform paginademedia.ro, s-au aflat în fața televizoarelor.

Făcând o comparație, cel mai urmărit meci din 2015 a fost transmis de TVR 1, Ungaria - România, cu 2,9 milioane de telespectatori.

Cel mai urmărit program din România în primele două luni a fost ediția din 26 februarie a emisiunii "Românii au talent", atunci când 3.256.000 au urmărit show-ul ProTV!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.