Stranieri

A vrut să-l dea afară! Dan Petrescu a fost luat în vizor de arbitru: "Sunt cu ochii pe tine"

Ramires (stânga) trece ca un tren pe lângă adversar // FOTO AFP

Articol de Theodor Jumătate  —  Sunday 6th of March 2016 12:00

Amenințat de arbitru, Dan Petrescu a avut un meci cum a visat în prima etapă: 3-0 Jiangsu.

S-au jucat 4 meciuri din noua ediție a SuperLigii Chinei, și Petrescu are cea mai în formă echipă. Jiangsu Sunning, 3-0 la start acasă cu Shandong Luneng.

Cel mai scump, cel mai bun

După o iarnă cu transferuri record, de 100,95 milioane de euro, numai Alex Teixeira costând 50 de milioane (cea mai scumpă achiziție din ianuarie în fotbalul mondial), debutul a fost foarte bun.

Tactica sa, apărare - contraatac, chiar și pe teren propriu, pare simplă, dar e eficace. Liderii au fost brazilienii: Ramires a deschis scorul (3) și a pasat pentru 2-0, iar Alex a punctat de două ori (66, 85).

"Sunt cu ochii pe tine"

Ieri, în ciuda scorului, Dan a fost amenințat de arbitru chiar înaintea pauzei. În minutul 44, la 1-0, după ce i s-a refuzat un penalty clar, antrenorul ar fi vrut să-l devoreze pe "central", atât de furios era.

Omul în negru s-a apropiat de el, sugerându-i limpede, prin semne, ce i se va întâmpla dacă nu se oprește: "Termină! Sunt cu ochii pe tine! Prima oară, te trimit în tribună". Până la final, arbitrul nu l-a mai văzut pe român, care a mai protestat de câteva ori.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.