Liga 1

VIDEO Complex CFR » CSMS a pierdut pentru a treia oară în fața clujenilor în acest sezon, scor 0-2

Bud a marcat al doilea său gol în acest sezon

Articol de Ovidiu Minea  —  Sunday 6th of March 2016 12:00

Frustrată de ratarea la mustață a intrării în play-off și de faptul că naționala de rugby a stricat, în câteva zile, gazonul din Copou, pe care trupa lui Napoli îl menajase toată iarna, CSMS a intrat prost în meciul cu ardelenii.

CFR a simțit slăbiciunea adversarului și a încercat să profite imediat, însă Caparco a avut trei intervenții de excepție în aceeași fază în care a fost ajutat ulterior și de bară și a salvat startul moldovenilor.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Scăpați cu fața curată din faza lui Viveiros (18), oaspeții au deschis însă scorul, Bud taxând gafa lui Ciucă. Golul a redus și mai mult luciditatea ieșenilor, care au mers la odihnă conduși.

Pauza a schimbat fața jocului, intrarea CFR-ului în tranșee făcând ca meciul să capete sens unic. Presiunea permanentă a CSMS-ului nu s-a concretizat însă nici după eliminarea lui Vitor Bruno, imprecizia gazdelor și Marc, care a parat șuturile lui Bole (55) și Cristea (87), făcând ca reduta ardelenilor să reziste.

Mai mult, când nimeni nu se mai aștepta la nimic, Coelho a răsucit și mai tare pumnalul în inimile ieșenilor, stabilind scorul final.

"Am avut 3-4 ocazii clare, dar Marc a apărat senzațional, mingea nu a vrut să intre în poartă"
Nicolo Napoli, antrenor CSMS Iași

"Din păcate, paradele mele nu au ajutat echipa nici măcar să scoatem un punct, un egal era cel mai corect la meciul acesta"
Alessandro Caparco, portar CSMS Iași

"Am luat punctele cu greu, dar important e că am plecat cu toate cele 3. Nu știu câte echipe vor mai câștiga în Copou"
Cristian Bud, atacant CFR Cluj

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.