Liga 1

Până la urmă, cine face echipa? Oficialii Astrei se contrazic în declarații: "Nu Șumudică alcătuiește primul 11"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 05 martie 2016

Bogdan Andone, unul dintre cei doi secunzi ai Astrei, a declarat după victoria împotriva Viitorului, 2-0, că nu Marius Șumudică a făcut primul 11.

Această declarație vine la o zi după ce Dani Coman, președintele giurgiuvenilor, anunța că antrenorul se implică în alegerea primului 11, chiar dacă este suspendat.

"Nu m-am consultat cu Șumudică în ceea ce privește primul 11. Am vorbit cu Dani Coman și el cred că a vorbit cu Șumi, dar eu n-am luat legătura cu Marius. Așteptăm cu toții recursul de marți și sper să fie un rezultat pozitiv. Îl așteptăm pe Șumi lângă noi pentru că e dificil. Important e ca el să vină la antrenamentele echipei și să fie suspendat doar la meciuri. Ne gândim și la meciurile cu Steaua", a declarat Bogdan Andone la Digisport.

"Echipa o face Șumudică. Singura noastră problemă e cea legată de el. Ne afectează foarte mult, nu e normal ca antrenorul principal să fie suspendat înainte de prima săptămână din play-off, e o situație grea, sper să o depășim mâine. Probabil va veni și va sta în tribună ca simplu spectator” Dani Coman într-o declarație făcută vineri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.