Campionate

N-a mai avut răbdare să ajungă la vestiare » Mesajul neaşteptat al lui Guardiola

Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 06 martie 2016

Borussia Dortmund și Bayern au remizat sâmbătă seară, scor 0-0, într-un meci în care galben-negrii s-ar fi putut apropia la doar două puncte de lider. La finalul partidei, camerele televiziunilor au surprins o discuție aprinsă între Pep Guardiola și unul dintre elevii săi, Joshua Kimmich.

Gurdiola a dezvăluit mai târziu ce i-a transmis, de fapt, fundașului central în vârstă de 21 de ani, transferat vara trecută de bavarezi de la Stuttgart.

"I-am spus că poate deveni unul dintre cei mai buni fundași centrali din lume. Are tot ce-i trebuie pentru a-și atinge obiectivele pe care și le propune. A jucat împotriva unor mari atacanți în Champions League și împotriva lui Aubameyang în acest meci. Nu-mi spuneți că nu e fundaș central!"

Și Kimmich a vorbit la televiziunea germană ZDF despre discuția pe care a avut-o cu tehnicianul spaniol după meci: "Nu este niciodată mulțumit. Își dorește să-mi ating potențialul maxim. Așa că mă critică adesea."

Acesta este ultimul sezon al lui Guardiola pe banca celor de la Bayern. Spaniolul aanunțat deja că din vară va prelua gruparea engleză Manchester City.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.