Liga 1

A început războiul între Dinamo și Steaua » Mesajul unui dinamovist care îi va înfuria pe fanii Stelei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 06 martie 2016

Dinamo și Steaua se vor duela în această seară, de la ora 20:30, în prima etapă din play-off-ul Ligii 1.

Steliano Filip este anunțat titular în această seară și deja a început războiul cu marea rivală.

Fundașul stânga a lui Dinamo a postat pe contul să de facebook o fotografie cu un banner al galeriei dinamoviste, în care era un mesaj dur la adresa Stelei.

"Mă uit la mine când am ales cu ani în urmă și înțeleg minunea ce m-a ferict de turmă", era mesajul galeriei dinamoviste.

Dintre cei care i-au dat like lui Filip se numără fostul dinamovist, Marius Alexe, și Ionuț Nedelcearu. Ulterior, Filip a șters postarea de pe contul său de facebook. La comentarii, mai multe persoane i-au adus aminte dinamovistului că în trecut s-a pozat în tricoul Stelei.

Ieri, tot Filip a avut o declarație dură la adresa fanilor Stelei, care pot veni în tribunele stadionului Ștefan cel Mare.

"Nu contează dacă vin fanii Stelei la meci. Sincer să fiu, fără nicio glumă, nu i-am auzit niciodată la meciurile directe. Fani Stelei nu s-au auzit din cauza galeriei lui Dinamo. Noi avem cea mai frumoasă galerie din țară", a spus Steliano Filip la conferința de presă de ieri.

Dinamo și Steaua se vor duela duminică, de la 20:30, în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Echipe probabile:

Dinamo: Cerniauskas - Marc, Mevlja, Puljici, Filip - Anton, Bicfalvi- Rotariu, Palici, Romario - Essombe

Steaua: Niță - Papp, Tamaș, Varela, Toșca - Pintilii, Muniru - Chipciu, Stanciu, Hamroun - Marica

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.