Liga 1

Cel mai prost moment al lui Reghe la Steaua! O singură dată s-a mai întâmplat asta

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 06 March 2016

Dinamo și Steaua se vor duela în această seară, de la ora 20:30, în prima etapă din play-off-ul Ligii 1.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor prezintă situația lui Reghecampf și ce se va întâmpla dacă Steaua nu câștigă acest meci.

Reghecampf și-a început perfect al doilea mandat la Steaua, cu trei victorii în sezonul regulat. Debutul confirma seria de succes a lui Laurențiu ca antrenor al roș-albaștrilor, dar perioada recentă dezminte tradiția.

Dacă n-o bate pe Dinamo azi, Reghe depășește cea mai proastă formă din cariera lui de tehnician stelist! Ar strânge al patrulea joc consecutiv fără victorie în competițiile interne! 

O singură dată s-a mai întâmplat să joace atâtea partide și să nu câștige niciuna. În finalul stagiunii 2013-2014, roș-albaștrii au legat trei remize: 2-2 cu Pandurii, 2-2 cu Oțelul și 0-0 cu Petrolul. Contextul e diferit de data asta. În 2014, echipa era deja campioană, nu mai punea mare preț pe rezultatele ultimelor partide din campionat.  Acum e un outsider în cursa pentru titlu, obligat să câștige meci de meci ca să "topească" diferența care îl separă de liderul Astra.

Dinamo și Steaua se vor duela duminică, de la 20:30, în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Echipe probabile:

Dinamo: Cerniauskas - Marc, Mevlja, Puljici, Filip - Anton, Bicfalvi- Rotariu, Palici, Romario - Essombe

Steaua: Niță - Papp, Tamaș, Varela, Toșca - Pintilii, Muniru - Chipciu, Stanciu, Hamroun - Marica

Citește în ediția tipărită, la chioșc sau în varianta digitală, ce s-a întâmplat cu ultimul antrenor al Stelei care a avut patru meciuri consecutive fără victorie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.