Liga 1

EXCLUSIV Lovituri la vestiare, după eliminările lui Filip și Hamroun! » Stelistul a fost luat la palme: "A venit cocoș și a plecat găină"

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 07 martie 2016

Jugurtha Hamroun a fost extrem de nervos după ce a fost eliminat de Hațegan pe finalul partidei.

În loc să se ducă în vestiarul său, stelistul s-a îndreptat val vârtej în cabina "câinilor" unde ajunsese înainte cu câteva secunde Steliano Filip, ambii fiind eliminați după un conflict în minutul 85.

Algerianul a apucat să intre în vestiarul lui Dinamo, însă acolo, pe lângă Filip, se mai afla și Romario Kortzorg, care fusese schimbat la pauză.

Hamroun s-a dus extrem de nervos spre Filip și a urmat un schimb dur de replici, dar în momentul imediat următor olandezul Romario i-a dat câteva palme stelistului, afirmă surse dinamoviste pentru GSP.ro.

Mijlocașul campioanei României a ieșit în cele din urmă din vestiarul "câinilor" fără nicio urmă și și-a văzut de treaba lui.

După meci, dinamoviștii se amuzau pe seama subiectului: "Hamroun a venit cocoș și a plecat găină"

CUM AU LUAT ROȘU CEI DOI FOTBALIȘTI

În minutul 85, Ovidiu Hațegan a fost nevoit să îi elimine pe Steliano Filip și pe Hamroun, după un conflict violent între cei doi. Fundașul lui Dinamo l-a lovit cu cotul pe stelist, care l-a îmbrâncit după ce s-a ridicat de pe jos.

Filip a alergat după mijlocaș și l-a apucat violent de ceafă, Hamroun căzând la pământ. Dinamovistul a văzut roșu direct, iar algerianul s-a ales cu două galbene la aceeași fază.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.