Liga 1

Ce nu s-a văzut la TV » Trei momente inedite cu MM, Bicfalvi și Gabi Tamaș

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 07 martie 2016

Dinamo și Steaua au oferit aseară multe momente deosebite. Nu toate s-au văzut la TV, unde meciul a fost foarte bun, ci și în afara lui. 

Deși s-a terminat la egalitate, cele două echipe au impresionat la absolut toate capitolele.

Iată 3 momente care nu s-au văzut la TV

MM, ultrasul de la lojă 

Fostul manager al Stelei a revenit în "Groapă" ca adversar pentru prima dată de la eliberare. MM s-a contrat cu dinamoviștii și în lojă, dar și în fața stadionului. 

Stelistul s-a bucurat ca un ultras la golul marcat de Hamroun și a trăit la intensitate maximă orice fază importantă a echipei lui Laurențiu Reghecampf, fiind greu de ținut pe scaun. 

Bicfalvi, reținut in fata galeriei dinamoviste

După 5 ani petrecuți la Steaua, Eric Bicfalvi a fost de această dată adversar al echipei campioane. Mijlocașul a refuzat categoric însă să își înjure fosta echipă, lucru mai puțin întâlnit în România. 

Fotbalistul nu i-a dezamăgit pe dinamoviști pe teren, unde a avut o evoluție fantastică și chiar a reușit să și înscrie golul egalizator. 

Tamaș, cel mai energic stelist

Gabi Tamaș a fost opusul lui Bicfalvi. Fundașul stelist n-a avut nici o reținere în fața peluzei steliste, unde a cântat împotriva fostei echipe.

Ba chiar a dat tonul la tricouri aruncate în tribună. Fundașul s-a dezbrăcat și le-a dat tricoul de joc ultrașilor. L-au urmat rapid Chipciu și Muniru. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.