Liga 1

Reacție nervoasă a lui Reghecampf în această dimineață în direct la TV: "Ce vă interesează pe voi de el?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 07 March 2016

Laurențiu Reghecampf a intrat în direct în această dimineață la emisiunea "Digisport Matinal" de la televiziunea Digisport și și-a ieșit din fire.

Antrenorul Stelei a vorbit câteva minute despre partida de aseară (Dinamo-Steaua 1-1), dar a avut o reacție extrem de nervoasă în momentul în care a fost întrebat de starea lui Ciprian Marica (n.r. Marica s-a accidentat în prima repriză a derby-ului cu Dinamo și e suspect de ruptură musculară).

Tehnicianul campioanei a închis telefonul în nas moderatorului Dan Filoti, la capătul unui dialog în contradictoriu.

Dan Filoti: Care e situația lui Marica?

Reghecampf: Ce vă interesează pe voi de Marica? L-ați criticat până acum și acum vreți să știți ce are?! E un fotbalist extraordinar cu un CV uriaș. Vă dați cu părerea despre el în emisiune și tu și invitații tăi.

Filoti: Nu știu concret la ce te referi?

Reghecampf: Ai câţiva invitaţi în emisiune, şi tu ţi-ai spus părerea de vreo două-trei ori. Aveţi puţin respect, totuşi vorbiţi de un jucător care are o carieră incredibilă.

Filoti: Tocmai asta am subliniat, nu ştiu dacă ai fost atent. E într-un moment în care are nevoie de susţinere şi...

Reghecampf: N-ai subliniat asta. Trebuia să-ţi opreşti colegul în momentul în care a făcut anumite declaraţii, dar asta este, fiecare poate să spună ce vrea.

Filoti: Laurenţiu, acum cred că eşti şi tu la cald şi vezi lucrurile într-un fel. Sigur, nu trebuie să le vedem cu toţii la fel. Tot respectul pentru Ciprian şi îi dorim să se însănătoşească.

Reghecampf: Nu sunt la cald şi dacă vorbeşti pe tonul ăsta cu mine, stai liniştit că îţi închid telefonul în secunda doi. Nu vorbesc la cald.

Filoti: Laurențiu, tu ai cerut să intri în direct să vorbești, e alegerea ta dacă închizi telefonul. 

Imediat după replica moderatorului, Reghecampf a închis telefonul.

"N-ați văzut declarațiile, noi n-am contat, asta spun cei de la Dinamo. Rezultatul rămâne 1-1 orice ar fi. Acum văd foarte multe momente din timpul meciului și sunt dezamăgit de repriza a doua. Trebuia să ținem mingea mai mult în posesie. Am degajat mingea aiurea" Laurențiu Reghecampf la Digi până să se enerveze

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.