Liga 1

Un oficial al Stelei l-a desființat pe Marc după ironiile la adresa lui Marica: "Dumnezeule! E un jucător de zero lei! E ca și cum s-ar certa Messi cu un fotbalist din Liga 2"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 07 martie 2016

Helmuth Duckadam l-a pus la respect pe Andrei Marc, care a continuat atacurile la adresa lui Ciprian Marica. Fundașul dinamovist l-a ironizat pe acesta după accidentarea din meciul de aseară. 

"Nu există conflict între Marc și Marica. E ca și cum un jucător din liga a doua română ar intra în conflict cu Messi, de la Barcelona. Din păcate, bunul simț lasă de dorit în ultima perioadă.

Declarația lui a fost lipsită de bun simț. Cineva ar trebui să-i explice lui Marc cât a plătit Stuttgart lui Șahtior pentru Marica și cât a plătit Dinamo pentru Marc Ceahlăului pentru el. Cred că asta e diferența.

Cine e Marc până la urma urmei? Ce a câștigat el? Marica e un jucător de națională! Dumnezeule, a jucat la Șahtior, Schalke și Stuttgart.

Marc a ajuns fundaș dreapta pentru că nu are loc în echipă. E diferență între un jucător de 8 milioane și unul de zero lei", a declarat Duckadam la ProSport Live.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.