Liga 1

Bicfalvi explică de ce a refuzat să scandeze împotriva Stelei: ”E ca și cum ți-ai înjura fosta iubită”

Bicfalvi le-a promis colegilor că va marca înainte de Derby. S-a ținut de cuvânt!

Articol de Eduard Apostol, Vlad Nedelea  —  Tuesday 8th of March 2016 12:00

Eric Bicfalvi a intrat în inimile dinamoviștilor, chiar dacă refuză să-și renege trecutul și să înjure Steaua!

A reușit golul egalării duminică, după un meci foarte bun, în care s-a remarcat și ca executant de lovituri libere, el trecându-și în cont și-o bară. Tocmai împotriva formației la care a evoluat 5 ani, cu care ținea în copilărie și pentru care făcea 500 de kilometri cu trenul ca s-o vadă live în Ghencea, în cupele europene!

Salut și atât

Chiar dacă a făcut semne suporterilor să încurajeze echipa "câinilor" pe durata partidei, Bicfalvi a refuzat să marșeze la inițiativa galeriei de a înjura Steaua la final.

Împins de la spate, la propriu, de colegi să meargă în fața ultrașilor, Eric s-a dus, i-a aplaudat pe cei din PCH, însă n-a reacționat când a fost chemat să scandeze împotriva roș-albaștrilor. A mers apoi să salute și Peluza Sud, iar când fanii oaspeților i-au strigat numele, le-a făcut cu mâna foștilor suporteri.

"Familia mea e cu Steaua"

Bicfalvi a explicat ieri pentru Gazeta Sporturilor: "Nu e normal să înjuri în general, darămite clubul la care ai jucat 5 ani. Am prieteni steliști, o bună parte a familiei mele ține cu Steaua, ar fi însemnat să-i înjur și pe ei. E ca și cum ești cu o femeie, te desparți de ea, după care te apuci s-o înjuri și s-o vorbești de rău! Doar rezultatele trebuie să demonstreze cine sunt, astea contează. Chiar discutam cu soția și-i spuneam că sunt încântat de fanii lui Dinamo, că vin în număr mare la meciuri și ne susțin foarte frumos. Chiar e o diferență între suporterii lui Dinamo și ai Stelei, în avantajul primilor".

"Îl felicit pe Bicfalvi, a făcut o partidă foarte bună. M-aş fi bucurat să înscrie şi la lovitura liberă. El a renunţat la 600.000 de euro în Kazahstan şi a venit pe 6.000 de euro la Dinamo. Normal că îl văd la Euro"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

251a fost index-ul lui Bicfalvi în meciul de duminică, al doilea cel mai bun de la Dinamo, după Cerniauskas (274)

43de acțiuni reușite a avut Eric în atac din 81 de încercări

4recuperări și tot atâtea intercepții a avut Bicfalvi în jumătatea adversă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.