Liga 1

Situație incendiară la Steaua » Scandal cu Marica, probleme majore în duo-ul Reghe - Neubert și de ce ofensiva nu mai sperie pe nimeni

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 08 martie 2016

Situația echipei patronate de Gigi Becali nu este deloc roz. Steaua n-a mai bătut pe nimeni de 4 meciuri și are mari probleme în a găsi drumul spre gol.

  • Peste toate problemele existente s-a suprapus accidentarea lui Marica, ce-l poate lăsa pe atacant fără EURO. Jucătorul de 30 de ani intră și în conflict cu Becali. Patronul Stelei nu e de acord cu recuperarea pe care vrea s-o facă atacantul, disperat că poate rata turneul final. Despre ce e vorba, la chioșcuri și în platforma digitală!

  • Duo-ul care i-a adus Stelei două titluri, Reghecampf - Neubert, trece de asemenea printr-o perioadă proastă. Din ediția tipărită de azi și din cea digitală puteți afla exact care sunt problemele și cum afectează asta echipa!

  • Ofensiva roș-albaștrilor suferă teribil! Cifrele înfricoșătoare pentru fanii steliști sunt analizate în ziarul de azi!

Alte subiecte exclusiv print:

✓Cum va fi pedepsit Filip pentru gesturile care îi aduc suspendări dese
✓Amplu interviu cu Dănciulescu despre viața sa din afara fotbalului, jucătorii care i-au influențat cariera, dar și subiecte incomode pentru fostul atacant
✓Cele mai tari ponturi sunt doar în ziar! Mizează pe noi și câștigă!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.