Tenis

Dezastru financiar! 3 coloşi rup legăturile cu Sharapova » Pierderi de zeci de milioane de dolari!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 08 martie 2016

Vestea că Maria Sharapova a fost prinsă dopată a luat prin susprindere lumea tenisului şi tot sportul mondial în general.

Sharapova riscă o suspendare drastică după ce a anunţat ieri că a consumat medicamentul Mildronate în ultimii 10 ani, iar substanţa Mildonium a fost interzisă de la 1 ianuarie 2016.

Deşi suspendarea nu a fost anunţată, rusoaica a primit deja veşti teribile după ce sponsorul tehnic Nike a decis deja să-i suspende contractul, iar Tag Heuer, firmă uriaşă de ceasuri elveţiene, nu va mai prelungi înţelegerea. De asemenea, şi Porsche a decis să suspende, pentru moment, toate activităţile de marketing cu Sharapova până vor fi oferite mai multe detalii.

"Suntem trişti şi surprinşi după veştile despre Maria Şarapova. Am decis să suspendăm contractul cu Maria în timp ce investigaţia continuă. Vom urmări cu atenţie ce se întâmplă", au explicat oficialii Nike.

Sharapova a semnat în 2010 o prelungire cu firma americană de echipament sportiv pentru 8 ani şi o sumă uriaşă, 70 de milioane de dolari, ceea ce înseamnă că rusoaica ar pierde 20 de milioane de dolari.

Contractul cu Tag Heuer a expirat pe 31 decembrie 2015, dar noul acord era ca şi perfectat. Totul a picat ieri după anunţul rusoaicei şi firma elveţiană a decis să nu mai prelungească acordul.

După acest anunţ, fanii au reacţionat imediat pe reţelele de socializare, fiind revoltaţi că Nike a continuat să-l susţină pe sprinterul Justin Gatlin chiar dacă a fost prins pentru dopaj. Şi Tiger Woods a fost implicat într-un scandal major după ce şi-a înşelat soţia cu mai multe actriţe XXX, dar Nike a rămas alături de jucătorul de golf.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.