Tenis

Declaraţia care acum este în altă lumină » Mai ţineţi minte ce spunea Sharapova la Australian Open?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 08 martie 2016

Rusoaica Maria Sharapova a fost eliminată în sferturile de finală de la Australian Open de marea rivală Serena Williams, ultimul succes al rusoaicei fiind în faţa Belindei Bencic.

Sharapova a învins-o după un meci echilibrat pe elveţianca de 18 ani, pe care foarte mulţi specialişti o văd ca viitorul număr 1 mondial.

Imediat după ultima victorie din acest an, 7-5, 7-5 cu Bencic, Sharapova a avut o declaraţie neaşteptată: "Sunt jucătoare tinere şi talentate care vor să-ţi ia locul. Dar încă nu este momentul acum, nu e vremea. Poate mai târziu".

Aroganța rusoaicei a fost comentată pe larg de experți. De ce e Maria așa sigură pe ea? De ce nu crede că jucătoarele tinere ar putea doborî experiența celorlalte? Un posibil răspuns ar fi cel de aseară. ;)

[Citește și: Cât minte, cât e adevăr? Și ce mâncați voi în Rusia? 3 întrebări mari după ce am aflat că Maria Șarapova s-a dopat]

Rusoaica nu a mai evoluat în alt turneu după Australian Open, acuzând o accidentare la antebraţ, totul fiind însă o scuză după ce a primit informaţia de la oficialii ITF că a fost prinsă dopată cu o substanţă ilegală.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.