Nationala

Budescu reacționează după ce nu a fost convocat: "Mă depășește decizia"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 08 martie 2016

Constantin Budescu nu a fost chemat la națională pentru meciurile cu Lituania și Spania de la finalul acestei luni. Fostul jucător al Astrei nu înțelege decizia selecționerului. 

"Sunt foarte dezamăgit, nu mă așteptam la asta, mai ales după ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Sincer, încerc să găsesc o explicație pentru faptul că nu am fost convocat,dar nu reușesc.

Poate sunt rațiuni care mă depășesc, dar, pentru mine este, repet, o mare dezamăgire. Echipa națională a fost și rămâne un obiectiv pentru mine. Cred că orice jucător din lumea asta își propune să fie convocat la naționala țării sale.

Știu că meciul cu Lituania se joacă la Giurgiu, ar fi fost o provocare în plus pentru mine. Despre meciul cu Spania, inutil să mai vorbesc, nu joci în fiecarezi contra campioanei europene. Citesc și eu site-urile din țară și am văzut că s-au epuizat biletele.

Acum, asta e. Sâmbătă am primul meci oficial, trebuie să mă concentrez pentru debutul în campionat, deși nu-mi va fi deloc ușor" a declarat Constantin Budescu conform Mediafax.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.