Liga 1

Steaua face contracte antipariuri » Campioana introduce clauze speciale în înțelegerile cu jucătorii și antrenorii

Laurențiu Roșu a avut clauză antipariuri

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Wednesday 9th of March 2016 12:00

Campioana introduce clauze speciale în angajamentele antrenorilor şi jucătorilor că le este interzis să joace până şi cărţi.

Cluburile au început să-şi ia măsuri pentru a nu fi prinse descoperite în cazul în care vreun oficial, antrenor sau fotbalist e descoperit că a încălcat regulamentul şi a jucat la pariuri. Steaua a decis de ceva vreme să introducă în acordurile pe care le are cu cei pe care îi angajează clauze speciale împotriva pariurilor.

"Am avut clauză în contract că nu aveam voie să joc la pariuri! La Vaslui nu-mi mai aduc aminte dacă era, dar la Steaua aveam clauza asta în contract. Era şi un regulament de ordine interioară ce prevedea amenzi dacă pariai. La Steaua nu era voie să se joace nici măcar cărţi! Nu m-au tentat niciodată și nici nu am jucat. Am văzut că au mai jucat alți colegi de-ai mei în Spania, dar eu n-am jucat niciodată", a dezvăluit Laurenţiu Roşu, care a activat ca secund în Ghencea în sezonul 2014-2015.

Clauzele respective apără clubul în cazul în care s-ar ajunge la o situaţie similară cu cea a lui Şumudică, iar Steaua ar putea cere inclusiv despăgubiri, din moment ce a fost încălcată o înţelegere semnată în prealabil.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.