Liga 1

Gigi Becali a pornit numărătoarea inversă: "Doar atât îl mai aștept pe Reghe" » De cine depinde viitorul antrenorului la Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 09 martie 2016

Steaua trece prin cea mai grea perioadă sub comanda lui Laurențiu Reghecampf și a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie.

Rezultatele slabe l-au deranjat pe finanțatorul Gigi Becali, care s-a arătat nemulțumit de forma echipei sale, mai ales după transferurile făcute în iarnă și din cauza salariilor mari pe care le oferă. 

El a acuzat faptul că Steaua n-a reușit s-o bată pe Dinamo în vreunul din ultimele două jocuri directe, în condițiile în care spune că "Papp și Chipciu au salarii cât toată echipa lui Rednic". Becali suspectează și că formația roș-albastră nu e pregătită fizic. 

"Încă mai am încredere în Reghe și echipă. Mai aștept două, trei meciuri să vedem ce se întâmplă. Eu cred în continuare în campionat, dar dacă pierdem cu Astra, la revedere! Nu mai avem șanse.

Am zis că în meciul cu Voluntariul a fost accident, cu Iaşiul accident, cu Dinamo accident. Câte accidente? Păi dacă facem numai accidente se distruge maşinăria și se strică şi motorul. Toate se strică dacă facem numai accidente aşa"  Gigi Becali, la DigiSport

Astfel, pentru Laurențiu Reghecampf următoarele meciuri vor fi decisive, în vederea continuării pe banca Stelei și a șanselor de a câștiga campionatul.

vin JOCURI grele

Steaua nu va avea deloc o misiune ușoară în următoarele partide. Astăzi, formația roș-albastră va juca împotriva Astrei, în semifinalele Cupei Ligii, iar duminică, cele două echipe se vor duela în play-off-ul Ligii 1.

După meciurile cu formația giurgiuveană, pentru Steaua va urma meciul cu Viitorul, din deplasare, și meciul cu Pandurii, tot în deplasare.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.