Nationala

N-a mai rezistat lângă Burleanu » Primul oficial care pleacă de la FRF în era noului președinte: "N-avea sens să mai stau"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 09 martie 2016

Victoraș Iacob a ajuns la FRF odată cu câștigarea președinției Federației din 5 martie 2014 a lui Răzvan Burleanu.

Fostul atacant al Stelei a renunțat în urmă cu puțin timp la funcția pe care o deținea în FRF oferind și o declarație cel puțin interesantă.

"În campanie, eu i-am spus lui Răzvan că-l ajut doar în perioada până la alegeri, dar mi-a răspuns să-şi doreşte să rămân alături de el dacă va fi să câştigăm şi pe o funcţie pe care mi-o voi alege eu. La puţin timp după ce a fost ales preşedinte mai mulţi oameni au început să-mi transmită că ar fi mai bine să nu mai apar în presă şi să dau declaraţii.

Mi s-a părut cel puţin ciudat! Nu regret experienţa de acolo, dar am plecat cu un gust amar pentru modul în care ne-am despărţit. Mi-aş fi dorit o întâlnire amicală, să ne strângem mâna şi gata, dar totul a fost altfel... E ok, însă, eu nu port pică nimănui", a spus Iacob la Digisport.

"N-avea sens să mai stau. Am considerat că nu mă mai regăsesc în ceea ce făceam la federaţie, în modul în care evoluau lucrurile. Nu mă refer la poziţia pe care mă aflam, aceea de membru la Comisia Tehnică, ci la ceea ce puteam, efectiv, să fac" Victoraș Iacob

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.